Υπηρεσίες

Έχοντας ως πρώτη προταιρεότητα την παραγωγή της βέλτιστης ποιότητας και σε συνεργασία με τους καλύτερους στον χώρο, αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό, την συντήρηση, την επισκευή και την φύλαξη οποιουδήποτε τύπου χαλιού. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε απο μια απλή μοκέτα μέχρι και το μοναδικό χειροποίητο χαλί σας.

Βιοκαθαρισμός είναι μια υπηρεσία που κάνουμε στα χαλιά τα οποία δεν έχουν λεκέδες ή γάριασμα αλλά είναι επιβαρυμένα από σκόνη, ακάρεα και άλλους μικροοργανισμούς. Περιλαμβάνει το τίναγμα και την απομάκρυνση στέρεων ρύπων, σκόνης και ακάρεων και την απολύμανση από μύκητες, βακτήρια και άλλους μικροοργανισμούς. Είναι μια οικονομική λύση και το αποτέλεσμα από άποψη υγιεινής είναι πολύ καλύτερο από το να προσπαθήσετε να πλύνετε τα χαλιά μόνοι σας.

Βιοκαθαρισμός είναι η μέθοδος καθαρισμού κατα την οποία χρησιμοποιούμε ελάχιστες ποσότητες νερού ώστε να μη δημιουργούμε περιβάλλον υγρασίας για μύκητες και βακτηρίδια. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται διασπώνται σε μη ρυπογόνες ουσίες και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και ουσιαστικά στην δική μας υγεία.

Μια οικονομική λύση για την μπουγάδα του σπιτιού σας, του σκάφους σας, των πελατών του ξενοδοχείου, με τη δυνατότητα επιλογής για σιδερωμένα ή ασιδέρωτα ρούχα.

Το καθαριστήριο Laundry Queen προσφέρει εξειδικευμένο καθαρισμό από ένα απλό παντελόνι εώς ένα πολύπλοκο νυφικό. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι οι κουβέρτες και τα παπλώματα σας απολυμαίνονται με το βακτηριοκτόνο Oxy-Boost. Ένα καλό δερμάτινο ρούχο έχει μια διαχρονική αξία και σίγουρα σας συμφέρει να το καθαρίσετε, να το συντηρήσετε και ενδεχομένως να το βάψετε από την αγορά ενός καινούργιου.

Σαν επαγγελματίες ξενοδόχοι, γνωρίζετε καλύτερα από εμάς οτι μεγάλο ρόλο στην εικόνα των υπηρεσιών του ξενοδοχείου σας, παίζει η καθαριότητα. Αυτό που ενδεχομένως δεν γνωρίζετε είναι οτι η περιοδικότητα των καθαρισμών των στρωμάτων σας, συμβάλει στην υγεία των πελατών σας και στην διαφήμιση του ξενοδοχείου σας.

Η Laundry Queen έχει την δυνατότητα να παρέχει υψηλές υπηρεσίες στο εσωτερικό του σκάφους σας, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία και την τεχνογνωσία της εταιρείας ΠΕΚΑΜ Ο.Ε. και την συνεργασία του πανελλαδικού δικτύου συνεργατών Kαθαρομαγεία.