Βιοκαθαρισμός στρωμάτων - επίπλων

Βιοκαθαρισμός είναι η μέθοδος καθαρισμού κατα την οποία χρησιμοποιούμε ελάχιστες ποσότητες νερού ώστε να μη δημιουργούμε περιβάλλον υγρασίας για μύκητες και βακτηρίδια. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται διασπώνται σε μη ρυπογόνες ουσίες και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και ουσιαστικά στην δική μας υγεία.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι οτι σε ένα χρόνο το στρώμα και τα μαξιλάρια φιλοξενούν πάνω από 1.500.000 μικροοργανισμούς - ακάρεα και άλλους αλλεργιογόνους παράοντες. Με κάθε κίνηση του σώματος μας, κατά την διάρκεια του ύπνου εισπνέουμε αυτή την αλλεργιογόνο σκόνη που σε πολλές περιπτώσεις γίνεται βλαβερή για τον οργανισμό. Γι'αυτό το λόγο παλιά, επειδή τα στρώματα ήταν εύκαμπτα και ελαφριά οι νοικοκυρές τα χτυπούσαν για να τα τινάξουν και τα άφηναν στον ήλιο. Κάτι που σήμερα είναι πρακτικά πολύ δύσκολο λόγω της κατασκευής τους, του όγκου και του βάρους τους, με αποτέλεσμα να μένουν για πολλά χρόνια ακαθάριστα. Το στεγνοκαθαριστήριο Laundry Queen δίνει λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα εφαρμόζοντας τη μέθοδο βιοκαθαρισμού στρωμάτων εξουδετερώνοντας αλλεργιογόνους και άλλους παράγοντες, συμβάλλοντας έτσι στην προστασία της υγείας των πελατών της.

Μέχρι πρότινος ο καθαρισμός των ταπετσαριών των επίπλων - σαλονιών και μοκετών γινόταν με διάφορους τρόπους (με τη χρήση απορρυπαντικών και διαλυτών) που είχαν σαν αποτέλεσμα να παραμένουν πολλά κατάλοιπα στις ταπετσαρίες και στις μοκέτες. Σήμερα μπορείτε να ανανεώσετε το σαλόνι και γενικά τις ταπετσαρίες των επίπλων σας καθώς και τις μοκέτες παρέχοντας τους βαθύ καθαρισμό χωρίς το φόβο της συρρίκνωσης ή το ξεθώριασμα των χρωμάτων τους.

Έντονοι αντιαισθητικοί λεκέδες και έντονο γάριασμα από την καθημερινή χρήση αφαιρούνται με τη μέθοδο microsplitting (μικροδιάσπαση) ενώ ταυτόχρονα απαλλάσονται από μικροοργανισμούς και βακτηρίδια με τα 100% οικολογικά προϊόντα Single-pass, Citra clean, Sta-kill της Bio Productions.